-->
Kreu Blogu Rreth nesh Kontakti Rezervo tani

Oferta per Pushime [25% Zbritje] ne Alanya - GRANADA LUXURY OKURCALAR


Oferte Speciale për vetë € për person 25% Zbritje për muajin Maj GRANADA LUXURY OKURCALAR -Alanya. THIRR TANI : ✆ +383 45 556 055 | ✆+383 280 326 303 -


Oferta per Pushime [Zbritje] ne Alanya!
Oferta per Pushime [Zbritje] ne Alanya!

Oferte Speciale për vetëm 479 € për person 25% Zbritje për muajin Maj GRANADA LUXURY OKURCALAR -Alanya

Përfshihen:

✔ Fluturim Direkt (Taksat ✔)
✔ Akomodim 7 Ditë
✔ Ushqimi dhe pijet - Ultra All Inclusive
✔ Transferte aeroport - hotel - aeroport
✔ Asistence gjate pushimeve
✔ Të gjitha TAKSAT e aeroportit

THIRR TANI :

✆ +383 45 556 055 | ✆+383 280 326 303

info@albatours.net | albatours@hotmail.com
Njoftim

Ky blog pranon format e reklamimit me para, sponsorizime, futjeve të paguara te materialeve ose formave të tjera të kompensimit. Lexo me teper njoftimin e plote ligjor ketu!

Merr i pari ofertat me te mira te udhetimeve, fluturimeve dhe hoteleve.

Abonohu me Email.