-->
Kreu Blogu Rreth nesh Kontakti Rezervo tani

Ofertë Speciale për vetëm 279€ për person Perre La Mer Resort & Spa 5*


Ofertë Speciale për vetëm 279€ për person Perre La Mer Resort & Spa 5*. THIRR TANI : ✆ +383 45 556 055 ✆+383 280 326 303


Ofertë Speciale për vetëm 279€ për person Perre La Mer Resort & Spa 5*
Ofertë Speciale për vetëm 279€ për person Perre La Mer Resort & Spa 5* 

Ofertë Speciale për vetëm 279€ për person Perre La Mer Resort & Spa 5* 

Përfshihen: 

✔ Fluturim Direkt (Taksat ✔) 

✔ Akomodim 7 Ditë 

✔ Ushqimi dhe pijet - Ultra All Inclusive 

✔ Transferte aeroport - hotel - aeroport 

✔ Asistence gjate pushimeve 

✔ Të gjitha TAKSAT e aeroportit 

THIRR TANI : ✆ +383 45 556 055 | ✆+383 280 326 303 

info@albatours.net | albatours@hotmail.com
Njoftim

Ky blog pranon format e reklamimit me para, sponsorizime, futjeve të paguara te materialeve ose formave të tjera të kompensimit. Lexo me teper njoftimin e plote ligjor ketu!

Merr i pari ofertat me te mira te udhetimeve, fluturimeve dhe hoteleve.

Abonohu me Email.