-->
Kreu Blogu Rreth nesh Kontakti Rezervo tani

Oferte Speciale - 45% Zbritje për muajin Maj - Pushime ne XORIA DELUXE HOTEL


Oferte Speciale për vetëm 389 € për person 45% Zbritje për muajin Maj XORIA DELUXE HOTEL. THIRR TANI : ✆ +383 45 556 055 ✆+383 280 326 303


Oferte Speciale - Zbritje për muajin Maj - Pushime ne Turqi
Oferte Speciale - Zbritje për muajin Maj - Pushime ne Turqi


Oferte Speciale për vetëm 389 € për person 45% Zbritje për muajin Maj XORIA DELUXE HOTEL

Përfshihen:

✔ Fluturim Direkt (Taksat ✔)

✔ Akomodim 7 Ditë

✔ Ushqimi dhe pijet - Ultra All Inclusive

✔ Transferte aeroport - hotel - aeroport

✔ Asistence gjate pushimeve

✔ Të gjitha TAKSAT e aeroportit

THIRR TANI :

✆ +383 45 556 055 | ✆+383 280 326 303

info@albatours.net | albatours@hotmail.com
Njoftim

Ky blog pranon format e reklamimit me para, sponsorizime, futjeve të paguara te materialeve ose formave të tjera të kompensimit. Lexo me teper njoftimin e plote ligjor ketu!

Merr i pari ofertat me te mira te udhetimeve, fluturimeve dhe hoteleve.

Abonohu me Email.