-->
Kreu Blogu Rreth nesh Kontakti Rezervo tani

‼️ OFERTË SPECIALE ‼️ Fluturoni me Turkish Airlines nga Prishtina në Stamboll, me çmime duke filluar...‼️ OFERTË SPECIALE ‼️ Fluturoni me Turkish Airlines nga Prishtina në Stamboll, me çmime duke filluar nga 138€/kthyese‼️ 🔵 Periudha e blerjes • 30 shtator - 14 tetor 🔵 Periudha e udhëtimit • 21 tetor - 31 mars 2020 👉 Për rezervime mund të na kontaktoni në: 📞 045 556 055 📞 045 546 933 (Viber) 📧 info@albatours.net 📧 albatours@hotmail.com(Feed generated with FetchRSS)
Njoftim

Ky blog pranon format e reklamimit me para, sponsorizime, futjeve të paguara te materialeve ose formave të tjera të kompensimit. Lexo me teper njoftimin e plote ligjor ketu!

Merr i pari ofertat me te mira te udhetimeve, fluturimeve dhe hoteleve.

Abonohu me Email.