-->
Kreu Blogu Rreth nesh Kontakti Rezervo tani

Mjegulla në pistat e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës "Adem Jashari"


Mjegulla vazhdon të jetë e pranishme në pistat e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës "Adem Jashari". Prandaj, për shkak të kushteve atmosferike të rënda, disa fluturime janë anuluar.


Mjegulla vazhdon të jetë e pranishme në pistat e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës "Adem Jashari". Prandaj, për shkak të kushteve atmosferike të rënda, disa fluturime janë anuluar. Informatat më të fundit mbi te gjitha fluturimet mund ti gjeni në linkun në vijim: https://ift.tt/1FZRbxG Gjithashtu, ju lutemi të gjithë udhëtarëve që të jenë prezent në aeroport sipas orarit të caktuar në biletë pavarësisht anulimeve. Ndërsa, për çdo pyetje apo informacion shtesë të gjithë udhëtarët e Alba Tours kontaktoni +383 45 556 055 .

Pistat e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës "Adem Jashari"

(Feed generated with FetchRSS)
Njoftim

Ky blog pranon format e reklamimit me para, sponsorizime, futjeve të paguara te materialeve ose formave të tjera të kompensimit. Lexo me teper njoftimin e plote ligjor ketu!

Merr i pari ofertat me te mira te udhetimeve, fluturimeve dhe hoteleve.

Abonohu me Email.