-->
Kreu Blogu Rreth nesh Kontakti Rezervo tani

Rreth neshBulevardi i Pavarësisë 39 ,Gjilan, 60000, Kosove, XK
 Telefoni: +383 45 556 055
 Emaili: arberabdullahu@gmail.com


Ky website eshte nje blog qe ka per iniciative qe te beje pershkrimin e ofertave te ndryshme turistike ne gjuhen shqipe dhe vlen per Kosove, Shqiperi,etj, dhe ne te gjitha vendet ku flitet shqip.
Qellimi eshte qe te shkruhet per ofertat me te mira dhe te udhezohen te gjithe lexuesit tane se si mund te aranzhojne vet online pakot e ndryshme turistike.
Pervec aranzhmaneve tusristike ketu ju keni mundesine qe edhe te udhezoheni per cmimet me te mira dhe me te lira te biletave duke i shfrytezuar mjetet per kerkim te biletave qe jane ne dispozicion ne faqe si kerkuesi i fluturimeve dhe po ashtu edhe kalendari i fluturimeve.
Me rastin e kerkimit te fluturimeve te ndryshme apo aranzhmaneve turistike ju do te drejtoheni ne faqet zyrtare te kompanive qe i shesin ato produkte, ne kete menyre nenkuptohet pra ne nuk jemi duke i shitur produktet apo edhe sherbimet e ndryshme turistike.
Ne rast te blerjes nga ju te ndonje sherbimi apo produkti ne kompanite qe drejtoheni nga faqja jone, ne si faqe referuese e perfitojme nje perqindje te vogel te shumes se blere nga ju te cilen do e perdorim per mirembajtje dhe rritje idese dhe te faqes ne pergjithesi, por per me teper lexoni njoftimin ligjor.
Per cdo pyetje qe e keni ne mendjen tuaj rreth blogut tone ju ftojme qe te na kontaktoni lirisht!
Njoftim

Ky blog pranon format e reklamimit me para, sponsorizime, futjeve të paguara te materialeve ose formave të tjera të kompensimit. Lexo me teper njoftimin e plote ligjor ketu!

Merr i pari ofertat me te mira te udhetimeve, fluturimeve dhe hoteleve.

Abonohu me Email.